LITTLE KNOWN FACTS ABOUT نیلینگ.

Little Known Facts About نیلینگ.

Little Known Facts About نیلینگ.

Blog Article

ميخ ها تا حد کمي در خمش و برش کار مي کنند و کشش درون آن ها ناشي از نيروي اصطکاکي موجود بين ميخ و خاک می باشد. مصالح کششي مورد استفاده در اين روش پيش تنيده نبوده و براي ايجاد نيروي کششي در آنها خاک بايد تغييرمکان جانبي داشته باشد. يعني عملا تا موقعي که خاک در حالت فعال قرار نگرفته باشد ميخ، خالي از هرگونه تنش کششي خواهد بود.

اگر در محل اجرای نیلینگ موانع مختلفی مانند تأسیسات شهری و غیره وجود داشته باشد طول عمق گمانه‌ها و شیب آن‌ها نمی‌تواند به صورت آزادانه اجرا شود

پس از قرار گرفتن صفحه درون میلگرد، واشر بر روی آن قرار می‌گیرد و سپس با استفاده از مهره به‌شدت محکم می‌شود.

اساس کار سيستم نیلینگ بر مبناي انتقال بار کششي از داخل ميخ به خاک از طريق تنش برشي سطح مشترک آنها مي باشد. با ميخکوبي خاک مي توان ديوارهاي حائل مسلح را بدون برداشتن خاک پشت ديوار احداث نمود. ديوار حائل مسلح به صورت درجا و مرحله اي از بالا به پايين ايجاد مي گردد. اين روش در ساخت ديوارهاي حائل موقت و همچنين تقويت سازه هاي موجود قابل کاربرد است.

با وجود شباهت‌های قابل‌توجه در اجزای این نیلینگ دو روش، تفاوت‌های معناداری نیز در آن‌ها وجود دارد که باید مدنظر گرفته شود.

سپس لیفت های بعدی تا تراز نهایی به‌صورت مرحله‌ای و به نوبت اجرا خواهد شد.

اثر مسلح سازی میخ برای بهبود پایداری دیوار با دو عملکرد زیر حاصل می شود:

با توجه به ویژگی‌های منحصر به فرد هر گود و وجود عدم قطعیت ها و تنوع متعدد در:

نیلینگ یک روش پایدارسازی خاک است که به منظور جلوگیری از ریزش خاک و دیوار و افزایش امنیت از آن استفاده می‌کنند.

نکته حائز اهمیت در این روش این است که نیروی کششی در میخ‌ها زمانی فعال می‌شود که مقداری جابجایی در سیستم رخ دهد. این موضوع ممکن است در ساختمان‌های مجاور با کاربری حساس مشکل ایجاد کند.

در این مقاله به بررسی تمامی نکات مربوط به نیلینگ پرداختیم. امیدواریم که این مقاله برای شما مفید واقع شده باشد. در صورتی بروز هر سوالی، آن را در بخش کامنت‌ها با ما در میان بگذارید.

پارامترهای ژئوتکنیکی لایه‌های تحت الارضی در ساختگاه های مختلف،

با این کار یک دیواره گود که اصطلاحا سینه کار نامیده می‌شود، ایجاد می‌گردد.

در این نوع رویه‌ و پوشش‌ها، فاصله میخ‌ها از هم کم است، اما اگر ضخامت پوشش سیستم میخگذاری زیاد شود، توزیع فشار جانبی منظم‌تر شده و فاصله میخ‌ها را نیز می‌توان بیشتر کرد، چرا که در اینجا عملکرد دیوار به سیستم دیوار حائل، نزدیک‌تر می‌شود.

Report this page